Pai ai aratat o configuratie mai scumpa si ai facut apologia pc-ului cu jocurile lui ieftine.
Nu ai inteles insa ca majoritatea schimba sau revand jocurile de consola pe care nu le mai joaca.
Eu, de exemplu, prin schimburi ale jocurilor singleplayer mai ales, am cheltuit mai putini bani decat as fi cheltuit cu jocuri pe pc. Practic, de cand am ps4, doar 2 jocuri am cumparat la pret intreg de 260 lei. In rest am cumparat semnificativ mai ieftin (nu are rost sa zic de unde ca stie toata lumea) si am facut schimburi multe si vandut cateva din ele pe care le-am terminat si nu le mai jucam.
Pana la urma, ca jucatori de console, pe un forum de console, nu prea ne pasa de pc. Daca ne pasa de pc, ne jucam pe pc.

Edit: tomb raider o fi 80 lei, dar eu l-am cumparat acum aproape 2 ani cu 50 si ceva de lei de pe store. Doom nu am, dar l-as cumpara si maine mai ieftin decat e pe pc. Sau as da ceva la schimb pe el, foarte rapid.
Deci, cu tot cu plata multiplayerului, economisesc bani fata de jocurile pe pc. Am si imprumutat jocuri de la prieteni. Deci nu ma convingi ca ies mai ieftin, neputand schimba titlurile pe care nu le mai joc. Si sunt 2 jocuri pe care le joc in multiplayer care pe pc sunt ruinate de hackeri. Nu imi trebuie asa ceva.
Si ca sa explic de ce nu imi plac setarile grafice, dau un exemplu. Am avut un joc la care nu ma puteam hotari. Cu grafica pe medium-high aveam ~80 fps, pe ultra in jur de 50 si parca agata foarte usor. Am schimbat de zeci de ori, avea o droaie de setari grafice cu care jonglai. Comic, dar enervant.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk