Quote Originally Posted by daniella4 View Post
Pana la urma propilen-glycolul e chiar atat de rau/daunator? Sau sunt restul aromelor incluse?

Am achizitionat recent de pe okazii niste e-lichid de mere si cirese...si cred ca imi provoaca alergii. Un fel de basici pe gambe si genunchi, nu grave dar enervante si "mancatoare"; eu nici nu prea suport lotiunile antisolare si le-am folosit si pe astea, anyway, ceva ceva nu e ok cu lichidul asta
...deci nu sunt 100% sigura ca e de la acest lichid dar parca are si un gust cam ciudat.

A mai patit cineva asa ceva?
Incearca altceva. La mine era problema cu sangerare gingii si acnee. Sangerare a disparut imediat ce am trecut pe ecopure si acnea se reduce simtitor. Nu pot sa-mi dau seama din ce cauza dat fiind ca nu stiu similaritatile dintre lichide.
Ieiri sera, deoarece nu este cine stie ce aroma, am adaugat in ecopure putin lichid cu aroma mai puternica (la 8ml am pus 9-10 picaturi lichid). Nu am avut probleme si surprinzator aroma ecopure a devenit mult mai puternica.
Eu zic ca trebuie sa incerci alte lichide sau combinatii. Efectele trebuie sa dispara repede. Trebuie sa fii propriul cobai .