Experienta in sine primeaza, dar pentru mine cel putin, in mod clar ar fi imbunatatita de un frame rate mai mare (nu neaparat 60).
Nici nu mai stiu cat timp a trecut de cand am luat primul controller in mana, n-am comentat pe nicio generatie.. jocurile exclusive si optimizarea (de fapt un frame-rate constant) au fost cele care au scos bani din buzunarul meu.

Sunt destul de pretentios insa cand e vorba de jocuri/gameplay (mai ales atunci cand sunt obosit) iar dupa o zi de munca, prefer sa ma relaxez avand un gameplay fluent. Un "steady 30 FPS" care uneori ajunge pe la 20-25, nu este deloc placut.
Tare imi e ca fie nativ sau upscalat, fie SS sau downsampling, fie checker-board whatever.. indiferent de rezolutie, sa nu avem un scenariu similar pe Pro, ca si pe PS4 (pe alocuri). Dar avem "fluturasi" mai multi.
Ar fi aiurea sa nu se profite de un hardware mai bun. Mai ales cand majoritatea display-urilor cumparate/folosite sunt FHD.
Cam asta voiam sa subliniez.

In ceea ce ma priveste, daca nu o sa ma multumeasca pe UHD, macar pe FHD sa.. "se miste (putin) mai repede".
Ramane de vazut ce si cum, am zis inca de cand s-a lansat PS4: generatia actuala nu este nimic altceva decat o generatie de test.