Single post: PS4 Pro
-
15-09-2016 22:49 #1096 SP
Junior Member
Cred ca odata cu lansarea PRO-ul tabara PS va mai castiga un dezertor de la Xbox One. Am trecut in seara asta pe la un magazin de electronice (stau in Germania) pentru ca-mi expira Gold-ul. La zona de gaming e trist de tot pentru Xbox. Pe un singur rand ingramadite niste jocuri, cateva controllere si accesorii si surpriza, nici o cartela de Gold sau preplatita. In capatul randului cateva cutii de XBOX care pareau mai mult sa incurce lumea decat sa intereseze pe careva. La PS in schimb un rand intreg numai cu jocuri, apoi altul ca accesorii, controlere cartele, 2 console legate la TV sa te joci. Un cos mare cu discuri la preturi mici 10-20 de euro, toate doar PS4. Atat la magazinul asta cat si la altul din oras spatiul ocupat de PS era o idee mai mare decat cel de XO dar de data asta era un raport de 3 la 1. Ma duc maine si dincolo sa vad care-i popularitatea XO. Dar deja ma simteam ca si cum cautam o chestie rara sau antica prin magazin. Stiu ca as putea cumpara Gold-ul si prin alte metode si chiar mai ieftin iar jocurile mi le cumpar in general fie digital sau de pe Amazon.
Cand am cumparat-o eram constient ca are un hardware inferior PS-lui. Dar am zis ca ca PS-ul e bun numai la jocuri pe cand xbox va fi in centrul sistemului meu media. Am acceptat sa dau 100 de euro in plus ca avea Kinect inclus si chiar si acum cred ca e o tehnologie grozava. Dar dupa 6 luni l-au scos din pachet ca sa scada la pret si nimeni n-am mai cumparat kinect. Intre timp au scos port-ul de tot, suportul pentru devi e din ce in ce mai slab deci totul e mort si ingropat. E fain sa-ti impresionezi prietenii cu Xbox On, Play music si mai stiu e ce. Dar daca vreau sa vorbesc in comenzi de 3 cuvinte mai bine imi iau un caine.
N-am pus un film la consola, majoritatea app-urilor sunt blocate pe alte regiuni deci intr-un final am luat o consola buna tot numai la jocuri dar mai scumpa si mai slaba tehnic. Probabil pentru unii a fost o investitie buna dpdv al jocurilor exclusive, al multiplayerului cu altii pe windows 10, ba la unele jocuri daca le cumperi pe consola parca le primesti gratis si pe Windows. Dar pentru mine astea nu au contat foarte mult. Asa ca daca inainte eram dispus sa astept pana la Scorpio nu cred ca o voi mai face. Nu mai am atat de multa incredere in promisiunile lor si la cum e expunerea lor pe piata acum cred ca intr-un an de zile imi va fi mai usor sa cumpar o etnobotanica decat un disc pentru xbox (magazinul asta se afla intr-o zona renumita pentru dealeri de tot felul).
Am intrat pe site-ul gamestop.de. Vad ca ofera si ei in magazine posibilitatea de a schimba jocuri/console contra vouchere. Consola-i ca noua(dupa ce sterg praful de pe ea), am pastrat cutia, cu tot cu Kinect as spera la macar 200 de euro. Nu mai astept nici un bundle de sarbatori, la ce noroc am eu probabil vor baga ceva care nu-mi place. Mai bine ma joc pana atunci