Asa a fost si la mine la inceput, pana am inceput sa inteleg cum merg lucrurile prin PVP. M-am documentat, am inceput sa ma uit la tutoriale, la strategii, combat approach si am ajuns pe linia de plutire de la K/D negativ la 1.10.Nu sunt un guru dar usor usor faci progrese. Mai ales daca ai un fireteam axat pe pvp cu care sa te coordonezi, te autodisciplinezi in joc. E un mod frustrant, si pentru cei care au experienta, uneori mori fara ca sa poti face ceva (lag sau ''killed by the architects'' cand dai cu fundul de podea mai tare, singur). Fata de alte alte jocuri, PVP-ul te tin in priza (cu nervi, cu surprize placute) si cam asta a tinut in viata jocul timp in care content-ul PVE a fost consumat.
Daca aveti nevoie de ajutor, au ma bag.
I'm in.Adaugati-ma daca aveti nevoie de mine.

Am ajuns sa urasc cu pasiune pvp-ul la jocul asta, numai snipere si shotgunuri la tot pasul, 90% numai cu asta se joaca in pvp-ul asta de mizerie. I'm sory, partile de Pve sunt misto, raiduri, strikeuri in co-op, etc n-am ce zice imi plac, dar pvp e sub orice critica. Binenteles e opinia mea si nu tb nimeni sa fie deacord cu ea. Trebuia doar sa ma descarc, sry

Nu sunt un guru dar usor usor faci progrese. Mai ales daca ai un fireteam axat pe pvp cu care sa te coordonezi, te autodisciplinezi in joc. E un mod frustrant, si pentru cei care au experienta, uneori mori fara ca sa poti face ceva (lag sau ''killed by the architects'' cand dai cu fundul de podea mai tare, singur). Fata de alte alte jocuri, PVP-ul te tin in priza (cu nervi, cu surprize placute) si cam asta a tinut in viata jocul timp in care content-ul PVE a fost consumat.
Adaugati-ma daca aveti nevoie de mine.
Reply With Quote