Quote Originally Posted by kobayashi View Post
Questul ala lung de PvP pt Y2 Moments of Triumph ma termina psihic Am ajuns sa urasc cu pasiune pvp-ul la jocul asta, numai snipere si shotgunuri la tot pasul, 90% numai cu asta se joaca in pvp-ul asta de mizerie. I'm sory, partile de Pve sunt misto, raiduri, strikeuri in co-op, etc n-am ce zice imi plac, dar pvp e sub orice critica. Binenteles e opinia mea si nu tb nimeni sa fie deacord cu ea. Trebuia doar sa ma descarc, sry
Asa a fost si la mine la inceput, pana am inceput sa inteleg cum merg lucrurile prin PVP. M-am documentat, am inceput sa ma uit la tutoriale, la strategii, combat approach si am ajuns pe linia de plutire de la K/D negativ la 1.10. Nu sunt un guru dar usor usor faci progrese. Mai ales daca ai un fireteam axat pe pvp cu care sa te coordonezi, te autodisciplinezi in joc. E un mod frustrant, si pentru cei care au experienta, uneori mori fara ca sa poti face ceva (lag sau ''killed by the architects'' cand dai cu fundul de podea mai tare, singur). Fata de alte alte jocuri, PVP-ul te tin in priza (cu nervi, cu surprize placute) si cam asta a tinut in viata jocul timp in care content-ul PVE a fost consumat.

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
@Andrew te ajut eu cu raidul ca si eu vreau sa-l fac. Numa' sa avem cu cine.
Daca aveti nevoie de ajutor, au ma bag.

Quote Originally Posted by Peetzy View Post
@Andrew si eagle, sign me in. Am un Warlock de 318 insa n-am facut nici un raid pana acum, din pacate. Poate totusi ne putem ajuta reciproc, ma gandesc. Mai am un prieten cu un Titan 328 care se intoarce duminica, asta daca nu se strang 6 pana atunci. Suna ok?
I'm in. Adaugati-ma daca aveti nevoie de mine.