Nu-i adevarat, snipere peste tot, in toate modurile de joc. M-am reapucat de joc zilele astea si numai pvp am bagat. In toate modurile de pvp astea 2 arme sunt prezente la 80-90% din jucatori+ ceva pistoale pe ici si colo. A trebuit sa fac kiluri cu mai multe tipuri de arme(auto, pulse, scout, etc) si se simtea cum eram net dezavantajat jucand cu astfel de arme. Am jucat o gramada de shotere si pvp de la inceputul erei PS3 si nu am vazut nici un shoter pana la asta in care armele predominante sa fie sniperele si shotgunurile.
N-are nici o traba cu tutoriale, stategii, etc. Nici eu nu sunt guru al multiplayerului, si eu tot pe la ratie de 1, 1 si ceva ma invart, insa putin common sense trebuie sa exite la un shoter. E absurd cat de debalansate sunt clasele de arme. De nu stiu cate ori mi s-a intamplat sa trag cu un auto rifle sau scout rifle in cineva in timp ce alerga ca nebunu spre mine sa vina sa imi deie un shotgun to the face si sa plece la plimbare mai departe. Asa ceva nu ar trebui sa se intample, dupa parerea mea primarele fac prea putin dmg in pvp, doar pistoalele ce sunt mai ok si intr-un final pe alea am si trecut ca sunt singurele cu care mai poti face fata. Iar la sniperi nu ai ce sa le faci decat sa ii joinezi si tu si sa te apici de snipe-uit. Ori cum mie nu-mi place sa joc cu snipere, never liked and never will...mda.
Stiu ca la multi le place pvp-ul din Destiny si are intradevar momentele lui de fun cand iti iese cate un streak, mai dai si o superputere, etc, insa pe mine discrepanta asta mare intre arme ma deranjeaza prea mult. Intr-un shoter bun toate categoriile de arme ar trebui sa fie fiabile, nu doar anumite tipuri. Dar pana la urma si-au facuto cu mana lor Bungie cand au decis sa aduca toate armele din pve in pvp, nici nu ma mir de ce nu sunt in stare sa le balanseze cum trebuie. Parerea mea este ca ar fi trebuit sa existe arme separate pt pvp, balansate cum trebuie nu talmos balmosul ce este acum.