It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Am incercat, insa am intrat intr-o bucla cauzata de legarea conturilor PSN - YouTube. Voi mai incerca, probabil, insa n-aveam de gand sa fac treaba de tester. Cert este ca problema nu apare la orice salvare, de regula texturile se incarca in cateva secunde, cum spune adin33. Nu ca asta ar fi ceva bun, insa asta se intampla si pe Xbox 360/ PS3.
---------- Post added 21-09-2016 at 13:29 ----------
Update: am reusit un upload. N-am editat filmul (prima oara se tot deschidea usa) asa ca urmariti de la incarcarea completa (1:45) pana cand apar toate detaliile fine ale pestilor de pe usa (2:05). Eu am numarat 20 de secunde. Evident sunt si alte texturi ale caror detalii se tot incarca. Faza e ca nu se intampla intotdeauna sa dureze atat de mult iar in majoritatea timpului nici nu ai tot atatea detalii din mediu in apropiere ca sa observi asta. Cateodata, insa, e suparator al naibii, fiindca se intampla asta pe PS4. E drept ca-i un motor grafic vechi de 15 ani, poate ca e greu de optimizat.