Single post: Destiny
-
24-09-2016 22:31 #3609 SP
Senior Member
Multi oameni iti vor recomanda Destiny in locul lui The Division. Destiny, in stadiul asta, este un joc mult mai polishat fata de cum era la inceput si chiar mai fun. S-a adaugat destul contet pentru el, in tot acest timp. Sunt inca multi care joaca. Division pare cam...sterp. Multi asteapta noile update-uri, dar nu isi fac prea multe sperante. Ubisoft le cam ingroapa dupa ce le le prezinta frumos ca sa iti ia ochii.
The Collection de la Destiny este varianta cea mai buna pentru un nou venit. Eu luasem Destiny la inceput, varianta de baza. Am jucat putin, nu prea mult, ca nu ma prinsese asa tare, plus ca jucam altele pe langa. Apoi am vazut ca au scos The Taken King. Am vandut varianta de baza si am luat TTK. La fel, a stat pe raft mult timp. Acum, ca au scos Rise of Iron, m-a apucat o mancarime si am inceput sa il joc, asa, batraneste. Ma gandeam sa iau direct The collection, dar n-are rost sa ma mai complic. O sa iau RoI de pe store, poate nu mai scot chiar atat de multe add-ons cu care o sa apara si alte versiuni de retail 
Acum trebuie doar sa cresc nivelul de lumina...