Single post: Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4
-
Junior Member

Originally Posted by
bicky1310
tastatura si mouse pe consola in fps-uri mp e ca si cum ai folosi cheat-uri. Tie iti plac cheaterii pe pc? Mai străduiește-te cu controller-ul. Nimeni nu s-a descurcat la început. Tin minte ce mi-o luam si eu in Killzone 3 pe ps3 la început, dar n-am renunțat si cu timpul am ajuns sa prind si primul loc intr-o runda.
Nu te inteleg, dar îți răspund : daca eu nu pot juca cu acel controler si ma descurc cu tastatura si mouse mult mai bine, asta ți se pare ți-e a trișa?? OMG !! Daca Sony vindea tastaturi si mouse pt ps4 atunci ți se părea ok? nu mai însemna ca trișezi?
Adică după părerea ta , sa ma chinui cu un controler doar ca asa "a hotărât "Sony si sa nu ma bucur de joc si sa profit de tot ce imi oferă ? Plus ca Sony ii acreditează pt acele produse de care spuneam.
---------- Post added 26-09-2016 at 00:42 ----------

Originally Posted by
Dant3
Din păcate Sony promovează acest produs pe pagina oficială PlayStation, deci ei acceptă cioara vopsită în papagal, trist...
Nu inteleg supărarea ,sau de aici deduc ca nici vouă nu va convine acel controler dar daca asa vine consola ... asta e... ne chinuim 
Am avut zilele astea un ps3 si crede-ma ca nu ma pot obișnui deloc in FPS cu el, poate sunt de moda veche ,eu fiind un pasionat al PC-ului si al FPS-urilor.