Single post: Ce ne-am cumparat azi - PC

1. #408 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    ^In absenta mea am luat si eu unul de 2TB de la WD, dar green, imi trebuia doar pentru backup la niste imagini si video-uri, nimic altceva.

--------------------------------------------------------------

Iar acum si cateva achizitii PC facute de mine recent:

Maneta Sony DS4 - este un controller PC excelent in combinatie cu DS4Windows, thouchpad-ul poate fi folosit si ca mouse, pot fi definite diferite profile (de exemplu pot fi schimbate: atributiile butoanelor, culoarea led-urilor, sau pot fi definite butoane de pe tastatura/mouse), iar trecerea de la un profil la altul se face fie printr-un swipe cu doua degete pe thouchpad, fie din soft. Singurele jocuri din cele incercate in care nu mi-a placut cum se comporta a fost SFV si Killer Instinct. Este dupa parerea mea cea mai buna alternativa a unui pad Xbox 360/One pentru PC, mai ales daca doriti cat mai multe optiuni. A costat 239 RON (de la Cora Cluj-Napoca).

Diablo III+Reaper of Souls - emag, 171 RON in total.

DLC-urile continand caracterele: Shiranui Mai si Naotora in Dead Or Alive 5 Last Round cumparate pe Steam.

Dlc-urile Frenzy si Zombie pentru Gas Guzzlers Extreme pe Steam (la reducere cred ca au fost 3 euro in total).

Hawx 2 si Ghost Recon Future Soldier pe Uplay, the Crew a fost gratuit luna aceasta.

Final Fantasy XIII -steam
    Attached Images Attached Images wp_20160927_18_24_16_pro-1-.jpg wp_20160927_18_17_20_pro.jpg doa_shiranui.jpg doa_naotora.jpg dlcggx_a.jpg dlcggx_b.jpg uplay.jpg ffxiii.jpg