Total de acord. Inca de prin 2005 prevedea unu' ca toate consolele vor disparea in favoarea PC-urilor, apoi ca PC-urile vor disparea in favoarea telefoanelor si tabletelor, acum am luat-o de la capat...
In tot acest timp, cel putin in perioada toamna 2013 - toamna 2016 s-au vandut zeci de milioane de console (in jur de vreo 60 - 80 milioane probabil insumate, nu stau sa caut, dar cred ca cifrele date de mine sunt oricum minimul posibil...), si inca nu dau semne de extinctie. De unde rezulta ca oamenii se simt mult mai confortabil sa joace pe consola, multi o considera all-in-one media center device (filme, youtube, muzica, jocuri), ba inca unii din noi romanii am ajuns sa consideram mult mai economic (exceptand Filelist-ul) sa jucam pe consola decat pe PC.
Sa revin on-topic, nu voi cumpara PS4 Pro, actualul PS4 care il am este mai mult decat suficient, ruleaza exceptional Uncharted 4, No Man's Sky, Driveclub si Skylanders sau Destiny incat efortul financiar de a trece la Pro nu se justifica pentru mine.

Reply With Quote