Quote Originally Posted by mircoid View Post
Eu cred ca esti intr-o confuzie.
Xbone S nu va rula niciodata gaming 4k upscale. Niciodata. Nu are cum din cauza ca foloseste acelasi procesor gpu. Pe pagina de la xbone nu iti zice nimic de 4k gaming. Iti zice de 4k entertaining si iti zice de 4k video hdr.
Intrebarea mea a fost: de ce ti-ai luat xbone s cu 4k player?
Pentru a baga blue ray fhd in el in speranta ca xbone s ii face upscale? Wtf?
Video-ul postat de mine te contrazice.

---------- Post added 30-09-2016 at 06:57 ----------

Quote Originally Posted by keanustar View Post
@Mark, ce upscale iti face Xbox One S, iti face si TV-ul 4k. Deci nu-i nevoie de niciun Xbox prin care sa treci PS4.
HDR n-o sa iti dea de la sine, fara joc HDR din Xbox sau film cu HDR.

Daca n-ai nimic interesant de spus, te poti abtine, te rugam. Nu e nevoie sa regurgitezi ce mananca alti fanboys ca tine.
Daca tu ai impresia ca upscale-ul facut de PS4 Pro, e acelasi cu cel pe care il face Xbox One S, din nou, abtine-te si revino cand te mai informezi.

Cred ca a inteles mare parte din cei de pe forum catre cine se adreseaza acest PS4 Pro. Cine nu e convins, va trebui sa astept filmuletele head2head, cand va aparea consola catre review.
Quote Originally Posted by Dant3 View Post
Dumnezeule, unii chiar habar nu au despre ce vorbesc pe aici, nici nu e prima dată când un user de pe acest topic dezinformează si scoate numai prostii pe gură. Domnilor moderatori, trolling-ul, flame-ul nu se pedepseau în trecut? Va rog frumos sa interveniți si sa curățați un pic topicul ăsta care de vreo două pagini este plin de ineptii. Una e sa accepți o părere, alta e sa văd cuvinte fără noimă si un hate scârbos dar mai ales nejustificat. Băi nene, știi tu care ești ăla, te rog frumos, oprește-te! Nu ti-e rușine când avortezi atâtea porcării?
In primul rand aveti amandoi report pt bad language. Eu nu v-am jignit, ma astept sa nu jigniti nici voi.
In al doilea rand, stiu ca sunteti fani si va doare cand cineva va baga sula in coaste. Si eu sunt fan dar nu-s orb.
@keanu, xbox one s face upscale la 4K, iti sugerez sa te mai informezi tu si sa nu mai trimiti pe altii. Ai si dovada in filme cat si jocuri postate de mine de pe youtube. In plus TV-ul meu, chit ca e 4K, nu face upscale desi e Samsung. Deci nici aici n-ai nimerit-o. Dar iti place sa jignesti gratuit. Continua...
@dante, tu oricum ma jignesti de fiecare data cand ai ocazia asa ca nu ma mai obosesc sa-ti raspund. Cand o sa vb civilizat o sa-ti mai raspund. Pana atunci ai si tu report pt jigniri.

---------- Post added 30-09-2016 at 07:35 ----------

Quote Originally Posted by flightcrank View Post
Puneți și voi niște link-uri,în care se explică ce înseamnă 1080p,HDR, 4K,upscale etc.Poate asa pe viitor vom fi scutiți sa citim tot felu de aberații.

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
1080p si 4K e clar ce sunt, rezolutii video suportate de un anumit device fie el PC, consola, media player etc. E normal ca 2160p sau 4K e o rezolutie superioara celei 1080p si e de preferat s-o folosim pt ca ne ofera o grafica mult imbunatatita. Evident ca pt folosirea acestei rezolutii avem nevoie si de un TV capabil 4K.
Cat priveste upscale, e bine sa precizam ca nativ e opusul lui upscale. Din nou, e de preferat sa avem o rezolutie "nativa" decat una upscaled pt ca in cazul nativ avem pixeli afisati pe ecran 1 la 1, ceea ce inseamna ca imaginea este cea originala, nealterata asa cum dezvoltatorul a intentionat s-o afiseze in mod normal. In contrast, upscaled reprezinta o "dublare" a rezolutiei daca pot sa spun asa. Imaginea originala este "intinsa" pe un ecran cu o rezolutia mai mare decat sursa, astfel sa ocupe intreg ecranul la o rezolutie superioara fata de sursa insa in acest proces se pierde calitate. Ramane de precizat ca anumite device-uri fac o treaba mai buna decat altele in a face upscale, in cazul nostru sursa video este 1080p ce e intinsa la o rezolutie de 2160p aka 4K aka ultrahd(4k vine de la rezolutia 3840x2160, prima parte).
Mai este si HDR (high dynamic range) ce confera continutului video un contrast si culori mult imbunatatite fata de un continut video non HDR. Si aici, ca si in cazul 4k, trebuie sa avem un device capabil sa redea continut HDR, un TV compatibil HDR si continut multimedia HDR. Cam greu de obtinut acest combo dar cand ai bani nimic nu e imposibil.

In concluzie, PS4 de acum stie HDR dar nu stie 4K. PS4 Pro va sti HDR si 4K (doar upscaled, cum spuneam mai sus, nu e preferabil), iar One S (ca tot am vb de el) stie HDR si 4K tot upscaled dar avand intrare HDMI IN poate forta continutul rulat pe PS4 sa ruleze in 4K. Nu neg ca un TV 4K capabil n-ar putea sa faca ce face si One S acum, dar nu toate TV-urile 4K stiu. In speta al meu nu stie si de asta tot o dau in sus si in jos cu One S.

PS. Eu ma obosesc pe aici sa explic una alta, restu dati cu gura...