De cateva zile detin si eu 4 wii motion +
Jocul devine mult mai interesant cu ele dar mi-a fost greu sa scap de rutina miscarilor vechi. Ce vreau sa spun este ca fara WM+ ma obisnuisem sa fac niste miscari simple dar eficiente (care nu prea aveau treba cu tenisul ) si sa profit de unele buguri din joc. Cu WM+ nu mai merge. Trebuie sa executi exact miscarea ca si cum ai avea o racheta de tenis in mana altfel nu iti iese. Eu joc mai mult la dublu ( suntem 4 nebuni care ne strangem seara, bagam videoproiectorul in priza si ne trezim ca sa facut dimineata ) si singurul bug care ma streseaza este ca daca cel de la fileu se arunca dupa o mingie pe care nu are sanse sa o prinda, cel de pe fund nu mai alearga dupa mingie decat cand e prea tarziu ( probabil el considera ca daca sa dus coechipierul nu mai are rost sa se miste si el ). Asta e bug de joc nu are treaba cu WM+ dar ma enerveaza rau. Singura modalitate sa scapi de chestia asta e sa joci cu nunchuck dar mi sa parut mult prea dificil sa alerg eu singur dupa toate mingile ( si sa prind cam 20% din ele ). Oricum WM+ isi merita toti banii.