Single post: Ultimate Team - Fifa 17
-
11-10-2016 13:11 #1237 SP
Member
Nici mie nu mi-a placut martial nici depay nici son negru. Sterling este decent pentru pretul sau insa va fi rezerva acum dupa achizitionarea lui hazard. Remy st e criminal ce suturi poate sa aibe un jucator asa de ieftin aproape orice sut este gol, va fi rezerva doar dupa ce am bani de aguero pana atunci fitnes la greu in el. Am jucat aseara cu unu avea aproape ce e mai bun din bbva ronaldo bale benzema, i-am dat 5-0 si urmatorul meci mi-am luat 3-0 de la unu cu jucatori de top din germania inclusiv aubameyang, cine stie sa joace joaca si cu chiffele depinde de stilul de joc. Eu daca nu am 4 stele la skill la atacant, aripi si mijlocasi sunt pierdut, sunt unii jucatori care imi plac dar nu pot sa joc cu ei daca au sub 4 stele. Dupa parerea mea cel mai important la un jucator in fata este sa aibe minim 4stele si viteza si rupi tot dar depinde de stilul de joc, eu folosesc multe skill cu toate ca in fifa 16 erau mult mai eficiente mai ales clasicul ball roll. Mi-am luat bataie de la echipe silver sau gold f slabe gen 10k toata echipa. Ma gandesc ca baietii aia nu fac altceva decat joaca fifa, si eu joc 3 ore pe zi in cursul sapt si 10 ore tot wekendul dar se pare ca nu e suficient