Single post: Deus Ex: Mankind Divided
-
Senior Member
Daca tot nu mai aveam ce juca pana la Battlefield si Ashes of Ariandel am zis sa vad care e treaba cu jocul asta.
Plusuri:
+grafica e buna, animatiile de takedown sunt foarte reusite si variaza in functie de augment-urile echipate, cu toate astea cam duce lipsa de AA, dar nu foarte deranjant.
+level desing-ul mi-a placut foarte mult, rute variate de a termina misiunea, daca explorezi si nu te duci pe prima ruta pe care o vezi poti sa dai skip unei parti destul de mari din misiune si multor inamici (super util pt foxiest of the hounds). Jocul e destul de bogat in resurse daca le cauti.
+gameplay: sistemul de move from cover to cover, o parte din noile augment-uri foarte utile, sistemul de shooting pare imbunatatit fata de predecesor;
+story decent, continuat si dezvoltat de la human revolution, daca sunteti fani ai seriei o sa va placa. Voice acting-ul e si el ok;
+side missions variate, majoritatea mi-au placut, unele influenteaza intr-o oarecare masura main story-ul facand viata mai usoara, in functie de alegerile luate si unele mi s-au parut mai challenging decat o mare parte din misiunile principale.
Minusuri:
-AI-ul retardat pe alocuri, m-am urcat si am topait pe un birou de care statea sprijinit un gardian si ala habar nu avea ca sunt acolo, alte dati eram vazut daca faceam un takedown de catre unul care patrula random la 20 de metri de mine, nefiind in campul lui vizual;
-dificultate destul de scazuta early si mid game, iar pe final, cu anumite augment-uri si o rezerva mare de biocells n-am primit provocari, desi am jucat pe give me a challenge. Cu toate astea am reusit sa ratez cumva foxiest of the hounds 
-hacking-ul terminalelor e ciudat, unele hack-uri de level 1-2 sunt mai grele decat cele de level 5;
Alte precizari:
Misiunile secundare se prelungesc in timp pana aproape de final, fiecare are un factor declansator, nu apar random si sunt oarecum legate intre ele. Daca sunteti avizi de trofee, atentie la collectibles, trebuie adunate toate intr-un singur run, e posibil sa nu le adunati pe toate daca nu luati anumite decizii din main story si trebuie terminate toate misiunile secundare. In modul Breach nu am stat foarte mult, dar timpul petrecut a fost fun, nu stiu daca nu devine repetitiv si plictisitor in timp.
Overall, consider ca jocul e o experienta peste medie, atat pentru fanii seriei cat si pentru cei noi in universul Deus ex, sta bine pe partea de infiltrate and destroy/investigate/capture/etc, cat si pe partea de rpg.