Single post: Call of Duty: Infinite Warfare
-
Senior Member
Am reusit si eu sa joc azi un singur meci de TDM. Zic un singur meci, desi as fi vrut mai multe, pentru ca timpul de stat in lobby este, Alessandra "efectiv" Stoicescu, criminal. Si am incercat si alte moduri sa vad daca este la fel. Yup. Inteleg ca este BETA, dar sa te prezinti asa pe piata, mi se pare bataie de joc.
Despre joc, nu ar fi prea multe de zis. Arata rau, blur si parca se misca mai rau, comparativ cu ultimul BETA jucat pentru un joc COD (cel de anul trecut, nici nu stiu cum se mai numesc sau la ce numar au ajuns). Acela se misca si se vedea mai bine. Plus ca parea si mai distractiv, dar aici poate sunt subiectiv. A fost ciudat sa vad ca atunci cand omori un inamic, corpul incepe sa pluteasca. No gravity set to 1. That makes sense. 
Mai ca imi pare rau de Iarba ca i-am luat un CD-key pentru un astfel de...joc. Poate cineva ar fi apreciat mai mult ca mine...
Stiau ei de ce nu vand separat MW remastered. Se vindea cu mult mai mult si se umpleau de rusine cu jocul lor dus in cosmos. Oricum, cred ca dupa ce vor vinde cat pentru 10 companii la un loc, undeva anul viitor, poate in primavara, o sa il scoata si separat. Mai iau un banut asa, mid-year.