Single post: Call of Duty: Infinite Warfare
-
manfurismojive

Originally Posted by
eagle-eye
Nu stiu, eu am jucat MW si MW2 sute de ore, those were great games, aveau logica, echipele se spawnau in capete opuse ale hartii si nu riscai sa fii omorat din spate decat daca impingeai foarte mult. Aici vin 5 pe tine din fiecare directie, zici ca jocul e facut dinadins in asa fel incat sa nu poti sa ai un killstreak mare decat daca campezi. Damn si chiar aveam si eu sperante ca o sa ma intorc la COD dupa o lunga absenta. Oh well, maybe next time.
E din cauza hartilor, fiindca au prea multe cai de acces si intersectii, deaia e greu sa-ti dai seama de unde pot venii playerii adversi. Asta si spownurile nu sunt prea bine gandite din cate am observat. La COD-ul de anul trecut, BO3, hartile erau mai bine gandite cu 3 linii principale de traversare si cateva intersectii, era mult mai ok si deobicei puteai stii de unde vor venii adversarii, iar spownurile erau in general in cele 2 capete ale hartilor si cand erau inamici in ambele capete te spowna la mijlocul hartii in stanga sau dreapta. Mie mi s-a parut foarte bun BO3 de anul trecut in mp si a fost unul din putinele cod-uri ce l-am jucat vreo 3-4 luni online. Movementul era superb, armele foarte bine balansate, grafica placuta si hartile de mp foarte faine, asta in schimb mi se pare mult mai slab decat precedentul. Pacat, sper ca macar remasterul sa aibe un mp fun.