Single post: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale
-
25-10-2016 11:07 #1368 SP
Senior Member
Mie din contra, mi s-a parut unul din cele mai bune episoade din serial. Exista, in sfarsit, un pericol real venind din partea unui personaj pe care cititorii de comic-uri il cer pe TV de ani de zile. Ma taram pe jos de plictiseala in cursul sezoanelor 3 si 4, m-am fortat in mod absolut stupid sa vad o actiune care dura cate un sezon intreg si care putea fi comprimata fara probleme in trei, cel mult patru episoade. De vreun sezon si jumatate incoace, si-a revenit. Nu la nivelul primelor doua sezoane, dar semnificativ. Iar ultimul episod al sezonului trecut a semnalat inca din primele sale momente o amenintare uriasa.
Nu prea inteleg de ce spui ca ce s-a intamplat nu are niciun scop. E clar ca Negan isi doreste controlul total al grupului si face lucrurile pe care le face pentru a arata ca nu se joaca, plus ca ii acuza de faptul ca le-a ucis oameni. Mi se pare ca e exact ceea ce trebuie pentru serial in momentul acesta, care se desfasura intr-un context mult prea tras de par dupa sase sezoane - fugim, gasim adapost, ne aud/vad zombi, iar fugim, iar gasim adapost, iar ne aud zombi, iar fugim. Din acest motiv, imi place sa vad o amenintare reala, care isi face debutul cu niste acte socante pentru telespectator. E extrem de puternic, are toate resursele din lume si e intruchiparea absoluta a raului. Asta e personajul care ii creeaza serialului premisa ideala de a iesi din tiparul cu care suntem atat de obisnuiti.