Single post: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale
-
25-10-2016 14:22 #1373 SP
Senior Member
OK, inteleg ce spui. Pe mine nu ma deranjeaza acea lipsa de structura despre care vorbesti tu. Mi-am modelat asteptarile in functie de ceea ce am vazut pana acum, iar motivul principal pentru care voi continua sa ma uit la el tine de doua personaje care imi plac extrem de mult. Comparatia cu Game Of Thrones sau Breaking Bad e inutila, nu am cum sa compar TWD cu cele doua, care din punctul meu de vedere sunt niste capodopere (mie mi-a placut si ultimul sezon din GoT extrem de mult).
Am, insa, o curiozitate. Cum se face ca te-ai uitat la intregul serial daca tie inca de pe la sezonul 2 nu ti-a placut? Chiar sunt curios. Dant3, de exemplu, am observat ca are extrem de sanatosul obicei de a renunta la a se mai uita atunci cand i se pare ca devine stupid.
In ceea ce ma priveste, exista urmatoarele tipuri de seriale (printre altele) : alea care sunt foarte bune (ca tot suntem on-topic, cel mai recent exemplu care imi vine in minte e House Of Cards, care pur si simplu "curge", e atat de bun si atat de inteligent construit incat vreau sa ma uit non-stop la el), alea decente si alea care sunt absolut ingrozitoare. Ce anume te impinge sa vezi sase sezoane dintr-o chestie care ti se pare o porcarie? Daca stai sa faci o socoteala, iti iese un numar urias de ore. Eu, de exemplu, am continuat sa ma uit la TWD in cele mai oribile momente ale lui pentru ca inca mai aveam sperante ca o va lua pe fagasul cel bun.