It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Huawei P9 lite vs Samsung Galaxy A5 2016
Eu am Huawei P9 lite de aproximativ 2 luni si sunt multumit de cum s-a prezentat pana acum.
De exemplu cateva dintre plusuri ar fi:
- este lansat recent (aprilie 2016) cu Android 6 si de cand il am a primit 2 update-uri pt. bug-uri si optimizari semn ca se ocupa de el. Sper sa primeasca intr-un final si update la Android 7.
- cititorul de amprente functioneaza bine si mi se pare mult mai comod decat sa tastezi un cod de deblocare sau sau un pattern; in plus il poti folosi si pentru cumparaturi pe Google Play.
- constructie solida, nu scartaie, si nu pare ieftin deloc.
Am aruncat un ochi si peste review-urile astea doua inainte sa-l cumpar:
MonkY, asa este la P9 lite - ori ai doua SIM-uri ori un SIM si un card de memorie. Pe mine acest aspect nu m-a interesat asa ca nu l-am considerat nici un minus dar nici un plus.