Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
03-11-2016 15:43 #1979 SP
Member
Mai normal era daca sunau si ziceai "nu mai avem culoarea pe care o doriti, vreti sa o inlocuim cu alta culoare ori banii inapoi?". Dar nah, nu-s prosti sa pierda o parte din bani ( o parte mica as zice ptr ca omul ar fi luat si alta culoare la pretul ala). Eu nu am avut probleme cu ei, in afara de faptul ca a durat mai mult pana a ajuns (in perioade cand erau reduceri si erau asaltati de comenzi) ori o comanda ptr mai multe piese, raspandita pe vreo 5 pachete in doua zile (veneau si de la MG si de la Altex, desi am dat comanda numai la altex- se uscase stocul probabil la ei). E stillul romanesc dupa bani si mai putin sa fie mai aplecati catre clienti. Avantajul lor e ca prinzi mai ieftin la ei decat concurenta si la mai multe produse.
"Afaceristul" (ca si functionarul, eu lucrand la stat si vazand cat sictir este prin administratie) roman nu stie ca a face impresie buna e un castig ptr viitor (oamenii tin minte, te vor alege pe tine in detrimentul concurentei daca pretul e acelasi sau vor sa isi ia ceva etc), chiar daca nu iti aduce mai multi bani pe termen scurt.
peseu: nu e vina angajatilor. sefu le zice "tineti cat mai mult de bani". angajatii se conformeaza daca mai vor sa lucreze acolo. si devin automat nesuferiti, ca nah.
peseu 2: am apucat sa vad si eu "ingerul"