Originally Posted by
tudyniuz
Eu cred ca exagerati crunt. Am vazut si eu reviewul de la Digital Foundry.
Ce am inteles:
1) Un numar mic de jocuri la 4K nativ
2) Multe jocuri la grafica de PS4 cu framerate mare spre 60 sau unlocked
3) Alte jocuri in 1080p si upscale la 4K, in 30fps cu extra mega detalii
4) Majoritatea jocurilor vor fi la 30fps, insa randate la rezolutii peste 1080p, adica 1440p sau chiar 1600p, apoi upscale la 4K
Au zis si ei, care se ocupa cu asemenea comparatii, ca rareori te prinzi cand se face upscale.
Mi se pare extrem de aiurea, si la voi ma uit, sa ceri unei cutii de 400EUR sa ruleze jocuri nativ in 4K. Va rog eu frumos, daca gasiti voi cu 400EUR un alt device care sa ruleze jocuri recente gen Mafia 3, Battlefield 1 sau mai stiu eu ce in 4K nativ la 30fps, eu vi-l cumpar cu banii mei. Si stai, ca PS4 Pro la 400EUR iti mai da si un controller la pachet, in timp ce mai marii care o dati iar in baliverne cu PC-ul nu doar ca nu puteti configura un asemenea sistem la banii astia, dar nici nu puneti vreun periferic la pachet.
Ce e PS4 Pro e clar, e absolut unic in momentul de fata, iar la banii astia nu ai ce sa ii reprosezi. Daca merita upgrade de la PS4 simplu ramane la latitudinea fiecaruia, dar atat ii tot dati zor cu rezolutii si fps, dar nici nu veniti cu produse alternative la consola asta care sa se afle la un pret similar.