La dse901 sint gravate (ca la cartusele de arme) in interior si atomizorul si bateriile cu SLB BE si cinci cifre. Ce inseamna nu stiu. Probabil SLB de la Sailebao, B de la black, E-ul chiar nu stiu... (Oops ! E-uri !!!!!) Probabil pentru fiecare componenta exista si un certificat legal scris, ceva gen talon de masina. Daca sincronizezi aceste numere cu actele probabil afli in ce zi a fost "tubul" creat, cine l-a creat, numele lui, poza, daca lucra cu jumate de norma si posibil citi copii avea in perioada respectiva. Altele sint "laserizate" sau imprimate. De multe ori si comerciantii cu societate se pacalesc cumparind la rindul lor de la altii clone. Si le pun in vinzare involuntar sau voluntar la preturi de "originale". Asa erau sa se pacalesca odata unii cu niste receivere de satelit, patronul firmei se jura "tiganeste" ca ar fi un produs original si totusi procesorul care trebuia sa fie IBM era de fapt ALPS (Alps fac lenebeuri bune, tot o firma respectabila, no comment), plus alte componente ieftine inside (Taiwan, Vietnam, China). Deci: CLONA 100%. Totul e si cit de bune sint aceste "clone", mie-mi merge una de mai bine de un an jumate fara probleme, am platit pe aceasta doar o treime din pretul cerut la magazin. E si chestie de noroc. Asa si la tigari. Uneori cele originale se strica mai repede...