Single post: Rise of the Tomb Raider
-
\
Nu mai fiti atat de categorici, ce doamne iarta-ma. Unora le-a placut mai mult RotTR, myself included. Ca dovada ca pe asta l-am terminat in doua zile iar Uncharted desi il am de vreo doua luni, inca nu am reusit sa il duc pana la sfarsit, abia ce am trecut de jumatate.
Comparativ cu reboot-ul din 2013, e un pas imens in fata, totul e mai mare si mai bine pus la punct, grafica e divina si animatiile personajului sunt probabil mai bune decat in orice joc am vazut pana acum. Fluiditatea din jocul asta nu am intalnit-o in U4 si in probabil nimic altceva pana acum. Iar atmosfera e mult mai pregnanta decat in Uncharted, viscolul, zapada sunt foarte bine realizate.
Ce zice koba de Ubi e foarte adevarat in schimb, si inteleg de ce treaba asta poate fi off-putting. Ei au prea multe francize si mereu incearca sa aduca prea multe elemente din altele ca sa iasa o ciorba cu de toate, doar ca uneori less&good trumps (get it?
) lots&****. Less is more.
Anyway, poate trebuie totusi sa duc U4 pana la capat ca sa ma pot pronunta, mai ales acum cu 4K pe Pro,