Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: IPhone 3GS is out !
-
Member
Il am alb pe asta 3G si-mi place mie nu mi se pare ca se vede pe el, din contra parca mai rau se vad zgarieturi pe cel negru. Oricum asta e chestie de gust deci nu se discuta 
Pana una alta mi-am pus si eu 3.0 pe iPhone-ul 3G ca sa mai ameliorez asteptarea. Totul in regula pana acum vad atat la jailbreak cat si la unlock. Sper sa nu apara surprize pe parcurs.
Ma mai gandeam la o chestie... stiu ca am fost la fel de entuziasmat si cand mi-am luat 3G-ul si am stat sa caut, discutii, nebunii... acum cu 3GS-ul la fel. La anul precis vor scoate altceva. Daca sar o generatie ce-ar avea
?