Stiam eu ca poiuyt nu e normal. Cum mai sa joci pe 55" de la 1-1.5m? Asta e apucatura de PC gamer, iti spun eu! De fapt, ti-ai dat raspunsul singur... ca daca te distantezi mai mult se vede mai misto (chiar daca pierzi un pic din detalii). Normal, tu la 1m distanta pe 55" deja intri si pe vedere periferica, la naiba. Probabil pare mai "immersive", dar e mult mai relaxant de la o distanta un pic mai mare. Recomand 2-2,5m. Cel putin acolo am eu "hot-spot-ul" la un 55". Acum insa, fiecare cu gusturile sale, si mai ales cu ochii sai.

doar ca m-am obisnuit sa joc de aproape si acum cu 4K de aproape se vad niste detalii in plus pe care nu le-ai vedea de la 4m
. Cum mai sa joci pe 55" de la 1-1.5m? Asta e apucatura de PC gamer, iti spun eu! De fapt, ti-ai dat raspunsul singur... ca daca te distantezi mai mult se vede mai misto (chiar daca pierzi un pic din detalii). Normal, tu la 1m distanta pe 55" deja intri si pe vedere periferica, la naiba. Probabil pare mai "immersive", dar e mult mai relaxant de la o distanta un pic mai mare. Recomand 2-2,5m. Cel putin acolo am eu "hot-spot-ul" la un 55". Acum insa, fiecare cu gusturile sale, si mai ales cu ochii sai.
Reply With Quote