Quote Originally Posted by CrysMM View Post
Procesorul ala este o mizerie, abia se va misca in Windows, indiferent de care este.

Recomand asta, daca mai pui 200 lei, sau alt model de Lenovo cu i3 si SSD. Sunt destul de reusite, nu se incalzesc. Eu am instalat cel putin 20 d eLenovo cu SSD si sunt foarte ok.

Notebook / Laptop Lenovo 15.6'' IdeaPad 100 BD, HD, Procesor Intel® Core™ i3-5005U (3M Cache, 2.00 GHz), 4GB, 128GB SSD, GMA HD 5500, FreeDos, Black - PC Garage

Edit:

Sau cauta modelul asta, dar cu SSD:

Notebook / Laptop Lenovo 15.6'' B50-80, HD, Intel i3, 4GB RAM, 1TB, Radeon R5 M330 1GB, FingerPrint Reader, FreeDos, Black - PC Garage
Am luat HP-ul pana la urma. Nu am luat acel Lenovo cu i3 din urmatoarele considerente:

1. La Lenovo calitatea e cel putin jenanta (ma refer strict la acest model). Tastatura flexeaza pur si simplu... carcasa e o mizerie (probabil cea mai ieftina si mai slab calitativa de pe piata).
2. HP are ecranul cu unghiuri mult mai bune, anti-glare. La Lenovo misti un pic si vezi altceva.
3. Diferenta dintre acel i3 si N3710 nu e chiar atat de mare. N3710 e probabil procesorul cu cea mai mare eficienta in asemenea clasa (6W vs 15W). Si e totusi quad-core (fata de i3 care e dual core). In teste e cu maxim 5% mai lent.
4. HP-ul are M.2 SATA (unii il pot considera dezavantaj)
5. HP-ul are boxe stereo, Lenovo Mono
6. HP-ul are LAN Gigabit, Lenovo maxim 100 (n-ai fost atent la ce am cerut)
7. HP-ul are 802.11 ac, Lenovo maxim 802.11 n
8. HP-ul are Bluetooth 4.2, Lenovo are 4.0
9. HP-ul are cu un port USB mai mult, si are si port VGA (pe langa HDMI)
10. HP-ul are 1.96 kg, fata de Lenovo 2.3Kg (mama va fi incantata)
11. HP-ul are suport TPM, Lenovo nu
12. HP-ul e cu 150 RON mai cheap

Intr-adevar, singurul dezavantaj ar fi acel i3. Dar am preferat restul de pro-uri. Chiar daca nu mai sunt fan HP de mult.