Quote Originally Posted by kobayashi View Post
Glumeam, binenteles ca nu-mi doresc asa ceva, asta ar insemna sa nu-si faca treaba developerii. E o posibilitate totusi sa se intample asa ceva, nu toti sunt R*, ND, etc. Insa ma distreaza putin cum lumea gandeste numai pe moment si mai deloc la viitor. Ca acuma! nu se vede nici o diferenta, ca acuma! jocurile is optimizate prost. Oameni buni, deabia s-a lansat consola, asteptati niste jocuri noi gandite din start cu Pro in calcul, niste exclusivitati unde Sony va impinge ($$$) developerii sa scoata o versiune Pro mai buna.
Chiar daca am TV 1080p nu-mi pare rau ca l-am luat, e o investitie pe urmatorii 3 ani, si de ce sa nu ma bucur de ea din prima zi. Am jucat RTR la unloked framerate, lucru care nu era disponibil pe PS4 normal. Titanfall 2 merge smooth as butter 60fps in mp si arata cristal clear, etc. Si ca astea sunt sigur ca vor mai veni si altele
Pai lumea gândește în prezent pentru că în prezent da banii Si eu fac parte din lumea asta, daca dau banii pe ceva vreau sa ma bucur acum, nu peste un an sau mai stiu eu când.