Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One
-
21-11-2016 16:09 #6905 SP
Member
Hehe, pentru Cretu facem pret special. Dublu, gen, ca sunt fara cutie.
Serios vorbind, castile sunt decente , dar mi se par sub hyperx-urile alea de la kingston, si ca sound si ca si calitate a materialelor (g231 par oleaca cheap). Mie imi plac logitechurile in general, am avut de la ei sistem 2+1 acu ceva vreme, am si ue boom dintr-ala care e impecabil, de asta le-am si incercat, dupa discutia cu tine (naiba stia ca ma pune dracu sa le las la indemana copiilor si sa nu le pot returna 

) . Le-as fi tinut daca nu ar strange asa ( inca ma mai chinui sa le largesc, totusi).
---------- Post added 21-11-2016 at 15:11 ----------

Originally Posted by
blondutzu
Cred ca sunt cele mai usoare casti pe care le-am purtat si nu pun presiune pe urechi deloc. Un pic cam "ieftin" switch-ul de mute pentru mic, in rest numai de bine.
nu ma deranjeaza switch-ul, am adaptor la controller.
Le au la altex, poate le incerc si pe astea. Chestia e ca don'soara aia din magazin nu vrea sa mi le probeze acolo, asa ca tre sa le iau si sa le returnez. Si cand est blond ca mine, mai patzasti nefacute.