Guys (and girls) am si eu o intrebare mai ciudata. Vreau sa fac pt. catelusi o casuta mica afara (urasc sa-i zic "cusca" pentru ca nu va avea usa, va avea terasa, va fi de aproximativ 3m x 3m, nu vor sta acolo decat daca o sa le placa) si m-am lovit de urmatoarea dilema: pe toata lungimea casutei as vrea sa le pun un geam mare, astfel incat sa-i pot vedea oricand (si sa poata admira si ei piesajul, sa nu rateze nimic, desigur). Dilema este ca nu stiu ce fel de geam sa folosesc. Amicul care ma ajuta cu constructia casutei spune ca sunt suficiente 2 geamuri de 6mm. Eu stiu ca la acvarii am lucrat cu 10 si 12mm (pentru a fi safe). Vreau sa fie OK si pentru vara si pentru iarna.

Intrebarea pentru cunoscatori ar fi: trebuie sa pun vreun geam special ca zapacitii sa nu se raneasca in caz ca fac vreo boacana? Sau e suficient sa merg pe o sticla de 8... 10... 12... 15mm? Din cate stiu eu geamul acela securizat este extrem de scump si nu stiu daca imi pot permite. Constructorul a recomandat geam clasic (pt. ca e mai sigur) si nu termopan. E corect?

Prin urmare, daca are cineva cunostinte in domeniu... sau daca ati facut asa ceva, va rog sa ma indrumati. Multumesc anticipat!

P.S. Geamul va avea dimensiuni aproximative de 160cm x 80cm.