Ca sa va dati si voi seama in ce fel de tara traim si ce smecherii se fac la noi de Black Friday, o sa va povestesc intamplarea mea cu achizitia unui laptop:

Aveam nevoie de ceva decent, pt. Office... pe care sa-l foloseasca mama. Am pus ochii pe laptopul acela de 599 RON de la eMag. Care desigur, in primele 3 secunde s-a evaporat. M-am indreptat spre un altul de 999 RON. A disparut si acela inainte sa apuc sa-l pun in cos. M-am ofticat si m-am dus la PCGarage (unde discount-urile erau mult mai mici). Am pus acelasi laptop dar la 1099 in cos. Pana sa ma dumiresc eu ce optiuni aleg de plata, deja s-a facut 1399. Bine ca am fost atent si nu l-am platit la suma aceea. Am intrebat pe Chat-ul site-ului "ce se intampla de mi s-a schimbat pretul asa brusc" si mi-a raspuns un domn Gelu, cum ca adaugarea in cos nu reprezinta nici-o obligatie din partea lor. Wow!

In fine, am zis treaca de la mine... si am ales sa merg pe un model pe care nu avea cum sa se bata lumea (un Pentium Quad Core de la HP). Cum la eMag disparuse si acela, am zis hai totusi sa mai fac o incercare si sa iau de la PCGarage, unde imi arata clar (fiind si client business la ei) "Stoc magazin suficient: 9 buc - Livrabile furnizori: 20 buc".

OK, zic... prefer sa iau din stoc magazin la un pret standard (reducerea era de fantezie, pretul "vechi" ne-existand nicaieri pe price.ro) ca sa ajunga Luni-Marti. Si comand vineri. Apare automat "comanda pregatita", platesc cu cardul. Si astept. Si Sambata nimic (stiam ca totusi lucreaza de BF si Sambata). Duminica nimic. Luni nimic. Dau un mesaj sa intreb ce se intampla, e chiar asa aglomerat de Black Friday? Vine raspunsul:
"Buna ziua ,
Livrarea coletului la adresa mentionata se va face in ~ 10 - 12 zile , se poate astepta ?
Mai oameni buni, voi nu sunteti normali?!? Produs "in stoc magazin" voi il livrati in 12 zile (plus cele 3 deja pierdute)?!?!? Hai sa fim seriosi... Eu spun ca e destul de clar, multi au inceput sa ia preturile de la furnizori externi, le afiseaza pe site, arunca un "in stoc magazin" fals (mergand pe ideea ca romanul e fraier si crede treaba aceea cu "sunt prea aglomerati curierii, nu e vina noastra")... si daca le iese si asteapta fraierul de client, atunci le iese. Desigur, mi-am cerut banii inapoi si o sa-i ocolesc pe cat de mult posibil.

In concluzie, cum zice americanu': Fool me once, shame on you! Fool me twice, shame on me!