Single post: Black Friday 2016
-
Senior Member
Lasam putin la o partea atitudinea acelui curier care a fost deplasata, desigur. Stim cu totii ca multi dintre ei sunt sub nivelul marii ca atitudine si people skills, dar ideea de baza a lui nu este gresita (cel putin in acceptiunea mea). Stiu, nu sunt de acord cu un coleg forumist si poate ca ar trebui sa tin cu casa, dar pe de-o parte omul avea dreptate. Daca ar comanda toti cate 2-3 produse de acelasi fel de la diferiti retaileri doar ca sa fie siguri ca primesc pentru ca e frica aia mare ca nu prinzi "super-reducerea", masinile ar fi pline de duplicate cu care se intoarce la sediu. In locul acelor produse puteau sa fie altele, deci implicit, alti clienti, alti oameni fericiti si niste banuti extra pentru el (este normal sa isi doreasca asta). Sau poate isi dorea el acel televizor, sau bunica lui, sau poate nu si-l dorea, dar ar fi vrut sa ajunga la cineva care chiar il cumpara si nu alegea ca pe mere. Nu este o gandire gresita, zic eu.
Nu trebuia el sa iti tina morala. Putea sa faca un comenatriu si cam atat, daca tu te prindeai, bine, daca nu, la revedere. Ca a zis el sa vii jos sa il iei, ca face fete-fete si altele, partea a doua si deloc scuzabil. Important este sa nu pierdem esenta.