Interesant cum vezi tu lucrurile, eu le văd total diferit, de fapt, văd în continuare comentariile ca fiind fără logica.Ce pot să înțeleg din această mică întâmplare? Ca ăștia de la curierat fac ce vor ei, mai puțin pentru ce sunt plătiți.Dupa cum spui tu lucrurile, o spui de parcă am furat pâinea de pe masa cuiva care o aștepta cu nerăbdare. Am comandat doua produse, pe care le putea comanda oricine, oricând, si am refuzat unul. Te mira acest lucru?Presupun ca tu daca ai comanda doua produse si pe parcurs te gândești că nu ai nevoie decât de unul din ele, le plătești pe amândouă de rușine sau pentru că e moral acest lucru? Nici nu am apucat sa ii ii zic sa nu il aducă pe celălalt TV, pentru că evident că nu m-a anunțat nimeni ca vine curierul, abia când era la 5 minute de blocul meu m-a sunat, deci tot ce am putut face e să îl refuz pe loc, toate "frustrările" sau neplăcerile curierului puteau să nu aibă loc DACĂ își făcea treaba cum trebuie de când a început ziua.

Si cam atât pe tema asta ca deja ne întindem prea mult si se supără ceilalți. Data viitoare fac reclamatie si asta e.

PS: faza colegilor forumisti cu frigiderele era o gluma by the way

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk