Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Black Friday 2016
-
Member

Originally Posted by
Darthstone
Quick question? Titanfall 2 sau Destiny Collection? Care e mai rewarding in ceea ce priveste mp? Destiny am o mica retinere avand in vedere ca apare Destiny 2 si reseteaza povestea si tot ceea ce se stie despre Destiny, si totusi, ar merita comparativ cu TF2?
De God Of War 3 Remastered are rost sa mai intreb?

N-am jucat TF2 decat Beta-ul, dar acum content-ul e cam terminat la Destiny si toata lumea asteapta ceva nou. Vor mai fi niste event-uri acum in decembrie si se zvoneste ca vor mai scoate ceva content pana la Destiny 2, dar anunta in curand, la inceputul lunii viitoare. Eu zic ca se merita amandoua.
Destiny are partea de multiplayer care e super ok si dupa ce se terminat content-ul. Eu unul le-as lua pe amandoua, pentru new feeling TF2 si pentru gameplay si multiplayer Destiny. Si pe mine ma bate gandul sa iau Titanfall2 ca sa-mi mai umplu timpul pe care golul de content Destiny il are in campanii single player si raid acum ca toata lumea a atins light level maxim si a consumat content-ul.