Single post: PlayStation Store
-
Member

Originally Posted by
dirig.alexandru
Salut,
Pot cumpara de pe PS Store US folosind un card din Romania? Sau merge doar cu PayPal?
Multumesc,
Alex
Eu am incercat sa introduc de curand la pament methods cardul ro si paypal-ul (care are asociat acelasi card atasat) si n-a mers nici de pe consola nici din cont pe browser.
Poate colegii au avut o alta experienta, dar la mine nu a mers. Stiam mai demult ca nu merg cardurile din alte tari, dar nu stiam si de paypal.

Originally Posted by
CrysMM
Ce store imi recomandati, UK sau Ro? Am vazut ca sunt carduri pentru membri diferite cu regionalizare.
Nu prea o sa cumpar de pe store, dar cine stie ce apare. O sa iau PS Plus, mai o porcarie gratuita, mai una buna. Jocurile gratuite sun aceleasi si pe UK si pe Ro?
Nu mai am consola PS de vreo cativa ani, iar pe vremea aia nu era store pe Ro.
In general sunt aceleasi reduceri si pe ro si pe uk. La pret am observat ca pe ro sunt mai ieftine. Uita-te si fa un calcul. Bine, pe us iesi cel mai ieftin, si la jocuri chiar si la abonament (daca cumperi coduri ps + de pe site-urile care vand de astea).
Apropo am vazut coduri de ps+ ptr indonesia store de mi-a cazut falca. Vreo 10-15 dolari un an.