Quote Originally Posted by BizZare View Post
You're overthinking it.
Muritorii de rand nu simt diferenta.

Quote Originally Posted by poiuyt View Post
"Ochiule" tine de obisnuinta , in primul rand in BF4 nu ai FOV , daca vrei controlul si imaginea (deranjanta) din BF4 iti dai FOV la 0 (50% parca e minim), blur la 0 , mie imi place mai mult controlul din BF1 acum , am FOV 80 , ADS FOV : ON , sensibilitate stg/drp. pe soldat 50% , sensibilitate pe tinta 85% si mi se pare misto.

Am intrat dupa un timp in BF4 si am obsevat ca soldatul alearga mult mai incet, am simtit lipsa FOV si rezolutia de 900p, pe scurt ,nu-mi mai place BF4 , desi ar fi misto un elicopter din cand in cand.

Input lag sau deadzone pe stick nu are nici o treaba cu Fov. Cert e ca BF4 e mult mai "responsive" mai "snappy" decat 1 si asta rezulta si de pe forumul oficial unde e un thread cu zeci de pagini unde se plang de astia ca mine.Nu stiu cum iti place tie mai mult controlul Bf1 cand acesta e mai slow, mai ales daca te joci pe 4K care nu-s cele mai grozave la input lag. E fain ca au implementat Fov control si pe console, insa peste 55Fov jocul are probleme cu drawdistance si pop in, vezi youtube.

Mi-ar place si mie sa joc ultimul battlefield, insa pe moment gasesc BF4 mult mai rapid ca si gameplay, aproape arcade pe langa bf1. Hartile nu sunt exagerat de mari, jocul are varietate si content suficient, insa cel mai presus de toate , e FUN! Pacat ca nu am jucat inainte de patch, multi spun ca l-au stricat. Mai stau un patch.