Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4
-
Junior Member

Originally Posted by
bicky1310
Eu ma supăr, a apărut pro-ul de nici o luna și deja am vrea sa fim experți cu controller-ul si in loc sa ne straduim putin mai mult recurgem la metode care sunt aproape cheat-uri (da, stiu ca Sony le da voie sa facă asta, nu știu ce-i in capul lor). Am spus-o si o s-o tot spun: controller pe consola contra mouse e ca și mouse pe pc contra aimbot. Aici ma refer la un jucător casual pe consola, ca imediat o sa vina unul care sta sute de ore în fps-uri să-mi spună ca el il face cu gamepad și pe tăticul moușilor. Acest jucător casual, nu va avea șanse prea mari impotriva unuia cu mouse. Alta e precizia cu un mouse. Daca joci singleplayer poti sa joci cu ce vrei, dar in mp nu ti s-ar părea normal sa folosim toti același "unelte"?
Si eu aveam rezultate slabe in fps-uri multiplayer la început, dar încetul cu încetul am început sa urc in clasamentele rundelor. Nu putem sa stim tot/sa ne descurcam la toate din prima.
eram sigur Bicky1310 ca tu te superi 
nu o lua prea in serios man,hai ca pana la urma este vorba doar despre niste jocuri virtuale sa nu confundam cu viata reala ca sa nu ne suparam 
---------- Post added 02-12-2016 at 19:17 ----------
si doar fps o sa joc cu xim,am jucat uncharted 4 cu controler si imi place, ieri am luat la reducere Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration si tot cu controler o sa-l joc dar cum am zis, fps nu pot.