Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
Eu ma supăr, a apărut pro-ul de nici o luna și deja am vrea sa fim experți cu controller-ul si in loc sa ne straduim putin mai mult recurgem la metode care sunt aproape cheat-uri (da, stiu ca Sony le da voie sa facă asta, nu știu ce-i in capul lor). Am spus-o si o s-o tot spun: controller pe consola contra mouse e ca și mouse pe pc contra aimbot. Aici ma refer la un jucător casual pe consola, ca imediat o sa vina unul care sta sute de ore în fps-uri să-mi spună ca el il face cu gamepad și pe tăticul moușilor. Acest jucător casual, nu va avea șanse prea mari impotriva unuia cu mouse. Alta e precizia cu un mouse. Daca joci singleplayer poti sa joci cu ce vrei, dar in mp nu ti s-ar părea normal sa folosim toti același "unelte"?

Si eu aveam rezultate slabe in fps-uri multiplayer la început, dar încetul cu încetul am început sa urc in clasamentele rundelor. Nu putem sa stim tot/sa ne descurcam la toate din prima.
eram sigur Bicky1310 ca tu te superi
nu o lua prea in serios man,hai ca pana la urma este vorba doar despre niste jocuri virtuale sa nu confundam cu viata reala ca sa nu ne suparam

---------- Post added 02-12-2016 at 19:17 ----------

si doar fps o sa joc cu xim,am jucat uncharted 4 cu controler si imi place, ieri am luat la reducere Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration si tot cu controler o sa-l joc dar cum am zis, fps nu pot.