Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Final Fantasy XV
-
Admin
Nu stiu cum va fi mai incolo (sper ca urca in nivel), dar pentru inceput story-ul pare a fi cel mai slab ever. Cel putin cele cateva ore jucate, in afara de story-ul gen "povesti pentru copiii" de la inceput, nu am prins nimic care sa ma faca sa zic wow. Exceptand story-ul (care repet, sper sa revina la ceea ce a consacrat seria FF), jocul arata foarte bine. As fi curios cum arata pe PS4 Pro... Nu stiu daca e din cauza ca am ales sa-l joc in engleza (aveam de gand sa-l rejoc in japoneza dupa), dar soundtrack-ul e chiar funny (melodii din TOP US Chart - lol).
Btw, eu am luat si Season Pass-ul, dar nu imi apare pe nicaieri in joc, nimic. Se primeste automat in caz ca apare ceva, sau e vreo setare ascunsa prin meniuri?
P.S. Ma omoara meniurile si textul la jocul asta. E totul atat de mic incat de multe ori trebuie sa ma ridic din fotoliu sa ma apropii de tv sa citesc. N-am gasit nimic care sa poata modifica asta...