Single post: Final Fantasy XV

1. #297 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Done. Finally finished it.

Initial, am avut impresia ca este scurt si ramasesem un pic dezamagit. Insa am stat si m-am gandit mai bine si am realizat ca totusi cele aproape 39 de ore petrecute nu sunt chiar de "colea", cum s-ar spune. Si asta pentru ca am trecut efectiv prin el, prin story, nu m-am ocupat de side-quest-uri.

Imi place ca iti ofera, la final, dupa ce il termini, optiunea de a te intoarce inapoi, pe continent si poti juca in continuare. Chiar te indruma, cei de la SquareEnix, la un moment dat, spunand ca "you might even find some treasures, right at your feet". Mi-au ramas chiar si toate quest-urile pe care le incepusem (activasem) si nu apucasem sa le termin, dintr-un motiv sau altul. Evident, ramai la level-ul cu care ai terminat jocul, cu toate armele, etc. Asta e un lucru bun, care m-a bucurat.

Anyways, finalul este...frumos. Nu spun mai multe, evident. In orice caz, isi merita banii. Pe mine unul nu m-a dezamagit.
    Attached Images Attached Images 15392777_1403248799686368_5012375100358367784_o.jpg