Single post: Death Stranding / Director's Cut
-
Vires Intus
Pai de exemplu cel mai evident lucru e modul în care reacționează şi se adaptează inamicii pe termen lung, depinzând de modul fiecăruia de joc (dacă ataci foarte des noaptea încep să poarte nightvision goggles, dacă tragi la cap încep să poarte căști, etc)
Un alt lucru mișto e modul în care evoluează lumea din jurul tău şi aici iar dau exemplu dialogul dintre inamici ca gameplay loop (reacțiile la acțiunile tale pe parcursul jocului, informațiile pe care ti le oferă şi hook-ul de imersiune în care te trag, oferindu-i lumii naturalețe şi "hranind" jucătorul cu date fără cheap tricks gen notificări pe ecran, mesaje sub formă de pop-up text sterile, etc)
Alta chestie ce merită menționată e modalitatea în care iti oferă gameplay nou pe o perioadă îndelungată şi cum descoperi mecanici pe parcursul jocului în mod natural, fără să se simtă forțat (treaba asta am descoperit ca e foarte comună în jocurile de pe 3DS gen Monster Hunter sau Professor Layton, așa cum am auzit ca şi Final Fantasy-ul asta de a ieșit acum devine un joc complet diferit în a 2a jumătate)
Nu am jucat decât vreo 7-8 ore din el, așa că sunt convins că mai există şi alte lucruri.
---------- Post added 06-12-2016 at 20:05 ----------
De altfel şi cut-scene-urile au momente mișto, cum e aia la început când se așează ăla pe perfuzie (desi unele sunt cam prea lungi, în MGS4 cel puțin așa erau)
---------- Post added 06-12-2016 at 20:10 ----------
Also, mai era într-un MGS vechi (nu le-am jucat pe alea) o fază cu un boss care citea cardul de memorie din PS2 şi se făcea că îi citește mintea jucătorului. Nu era cine stie ce, dar se potrivea cu personajul şi dădea un flavour frumos jocului. Un detaliu mic, dar de efect.