Quote Originally Posted by solaru View Post
Un joc se vinde cu 60 USD, nu costa 60 USD. Din acesti 60 USD, cam 20 (30%) ii revin detinatorului platformei, adica Sony. Sony ia 30% din tot ce se vinde pe platforma lui, deci nu m-as grabi sa-i plang de mila.
(P1) Costa.

(P2)Cand Sony vinde un joc, într-adevăr doar in jur 100 de lei ii revin companiei. Totuși, cand Sony ofera un joc gratuit la Plus, trebuie sa plătească într-un fel studioul producător, pentru ca jocul odată oferit gratuit e improbabil sa se mai vanda bine, asa ca afirmația ta corecta este irelevanta.

(P3)Nu i-a plans nimeni de mila companiei, ai încercat tu un strawman.

(Concluzie)Cand e frustrat de o situație, omul are tendința de a renunța la rațiunea si la logica care il definesc. Cheia este obiectivitate si gândirea analitica, nu fâstâcirea pe forumuri. Fa ce am făcut eu cu companii ale căror strategie de marketing nu corespunde cu normele mele morale: nu le mai susține financiar.

Apropo, ai jucat Furi? Pentru mine a fost cel mai fun joc din 2016. Si celelalte jocuri enumerate de tudy mai sus au fost bune, dar pare ca lume le ignora cat timp nu sunt făcut de o companie de muls precum activision.