salut VladS, eu am xim4 si iti spun ca este net superior Hori Tactical Assault ,si crede-ma nu este deloc greu sa incarci profile pt jocuri,chiar iti spun ca dureaza cam 5 secunde,intradevar le incarci cu telefonul mobil dar este foarte simplu de facut,plus ca poti face setarile tastaturii si mouse foarte simplu, la hori ai putine setari,plus ca xim4 pe langa multitudinea de profile pt jocuri iti ofera si multe setari cum ar fi : balistic curve , mai pe scurt iti scriu asta: "XIM4's Ballistic Curves offer a great deal of flexibility in how aiming behaves. XIM's Smart Translators give you 1:1 precision (known as "linear behavior"). However, some gamers prefer, for example, added acceleration, deceleration, speed limits, or velocity boosts (known as "predicable non-linear behavior"). Ballistic Curves provide this level of control."
pretul lui hori se apropie de xim, ma gandesc de ce nu ai luat totusi xim caci nu se poate compara cu hori,crede-ma pe cuvant ce iti zic.Daca ai fi fost din Cluj ti-as fi imprumutat xim sa faci o comparatie.

---------- Post added 11-12-2016 at 13:59 ----------

acum am vazut ca esti din cluj ))
daca vrei sa faci o proba imi spui