Ca dupa fiecare tur de alegeri pe mine ma enerveaza electoratul mai in varsta, care nu face altceva decat sa dea vina pe "tineret", ca ori nu s-a dus la vot, ca ori n-a votat cu cine trebuie, e vina tineretului ca suntem aici. Pe mine astia ma scot din minti, toti cei care erau la randul lor tineret dupa 89" si-au bagat pixu in toata tara asta, ei puteau schimba ceva atunci incat acum sa fim si noi la acelasi nivel macar cu Ungaria, atat in politica dar si socio-economic.

Am deschis in scarba azi TV-ul, stati linistit ca nu pe Antene, alea le-am blochat imediat cum mi-am pus cablu, si nu aud decat discutii cu si despre tineri, care nu au fost la vot, carora nu le pasa, si toti dau vina pe ei. Ma regasesc in categoria de varsta, dar n-am eu nicio vina ca generatia tanara de acum 25 de ani a fost mai proasta ca noi si a dat-o de gard incat ne-am dus tot in jos de atunci.

Ei isi merita soarta si imi vine uneori sa le rad in fata ca ei sunt batrani si blocati aici iar noi ne putem lua talpasita destul de usor. Noi cei din generatia tanara trebuie sa avem rabdare, nu poti distruge o clasa politica infecta peste noapte, dar daca in timp ramanem constienti de faptul ca macar prin vot putem ajuta tara asta, in cateva generatii, cand vom fi de aceasi varsta cu cei care dau vina pe noi acum, impreuna cu generatia noua de tineret, poate chiar vom reusi sa schimbam ceva. Pacat insa ca viata din Romania iti distruge orice vis sau speranta ai avea.