Single post: Politica - tichie de margaritar
-
Senior Member
Tocmai pentru ca mergem pe principiul ca nu avem pe cine vota are de castigat PSD-ul si alte partide odioase care vor sa-si bata joc de noi. Daca votam mereu fete noi si mergem mereu la vot sunt sigur ca vor ramane si oameni care vor sa faca ceva pentru noi cei care dorim sa ni se apere drepturile si sa ni se reprezinte interesele. Eu la alegerile locale pentru primarie, consiliu local si judetean am votat candidati independenti despre care am urmarit in presa cateva detalii cum ar fi antecedentele penale, daca au sau nu au, si am considerat de cuviinta sa votez. Mi se pare ca, atunci cand un candidat are antecedente penale este mai putin de votat decat unul care are cazier curat. Si uite asa avem cu cine vota. Parerea mea este ca din cauza faptului ca nu facem loc oamenilor care au cazier curat prin votul nostru, clasa politica se perpetueaza in aceasta maniera. Asa ca parerea mea este ca daca simti ca nu ai cu cine vota, cei pe care nu trebuie sa-i votezi au castigat.
PS. Apropos de americani si cine a iesit presedinte, au avut ocazia sa voteze un om care a fost arestat pentru ca a protestat ca sa apere drepturile cetatenilor din tara lui, si ei au votat si a iesit fix cineva care cel putin pare unul dintre indivizii impotriva carora mai degraba ai protesta decat sa-l alegi ca sa-ti apere drepturile si sa-ti reprezinte interesele, misto nu?