Single post: Politica - tichie de margaritar
-
Admin

Originally Posted by
marv
stiu ca ai zis-o sub forma de gluma, dar cu ocazia asta as vrea sa adaug ca ignoranta e ultima chestie de care avem nevoie. Fiecare trebuie sa fie constient de ce se intampla in jur, atat social cat si politic, pentru a avea cat mai mult control asupra ceea ce se intampla cu viata sa.
Nu e vorba aici doar de ignoranta - ci poate ar trebui sa acceptam ca asta au votat romanii, asa au votat si ar trebui respectat votul, prin urmare asta avem si cu ce avem mergem mai departe. Nu inteleg ce cred oamenii ca rezolva daca se dau cu capul de pereti pentru niste unii care oricum nu dau 2 bani pe ei din momentul in care isi aseaza burdihanul pe scaunul de senator sau parlamentar. Oricum, eu ma opresc aici din a vorbi "politicheza". Pentru mine a devenit la fel de plictisitoare precum football-ul (in special cel romanesc). Presupun ca de-aici se trage vorba aia ca toti romanii se pricep la football si la politica. Eu nu.
P.S. Sa ziceti merci ca Duminica nu a nins ca azi... daca se intampla asta aveam probabil sub 20% prezenta la vot!