Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PC Gaming
-
Mad Collector
tudy' - ca si privitor si comentator, iti pot respecta parerea .. insa spre deosebire de tine eu sunt utilizator de laptop-uri din alea "matahaloase" si sunt excelente 
1. sunt portabile - nu stiu de ce simti nevoia sa spui ca nu sunt
...
2. uneori trebuie sa alegi un laptop din lipsa de spatiu (eu asa am patit cand eram in Praga - acolo unde mi-am luat si primul laptop din categoria desktop replacement)
3. uneori e necesar sa folosesti lucruri compacte, laptopurile de gaming practic pot inlocui un desktop de gaming pastrand un volum mic
4. multi posesori de laptop au probleme dupa 1-2 ani pentru ca hardware-ul este depasit, de obicei cand cumperi un laptop el este la limita inferioara in materie de putere de calcul, aceste laptopuri (desktop replacement) au componente upgradabile, procesor, placa video
5. legat de punctul 4 ... aceste laptopuri pun la dispozitia utilizatorului mult mai multe porturi interne cand vine vorba de stocare, memorie ram etc
6. aceste laptopuri au de obicei baterii foarte mari - care, daca le folosesti in aceeleasi conditii cu laptopurile normale (integrated gpu, lower display brightness) iti pot oferi 3-4 ore de utilizare (eu am reusit maxim 7 ore facand niste artificii)
7. sistemul de racire - este extraordinar, practic unele din modelele mentionate mai sus au procesoare de desktop (6700k) deblocate si overclockabile si placi video cu chip-uri similare cu cele de desktop (incepand cu versiunea GTX 980 desktop continuand cu seria 10 de la nvidia 1060/1070 si 1080) .. din pacate modelul razer de mai sus intra in throttle din cauza racirii subdimensionate, deci degeaba are 1080 daca nu o poti folosi la adevaratul ei potential
Laptopul Razer este misto dar este laptop - el sufera fix de aceeleasi probleme ca si un laptop normal, nu este upgradabil.
Pentru a iti da un exemplu concret:
1. in Alienware-ul meu model 2012 am upgradat:
a. ramul - de la 2 stick-uri la 4 stick-uri (lucru extrem de rar la un laptop normal)
b. procesorul - de la i7 2670m la 2960xm (extreme)
c. 2 hdd -uri
d. placa video - initial 6990m upgradat la 7970m
2. laptopul Clevo (P370sm-a)
a. ramul - 4 stick-uri
b. procesorul - upgradabil
c. placa video - 2x980m (SLI in laptop)
d. 3 HDD-uri sata + 2x m.2 (in total 7.5 TB de storage, pe un laptop)
3. Alienware cumparat de la DeathWings
in 2016 Ianuarie am upgradat (pet project)
a. upgradat procesorul de la 740m la 920xm (extreme edition upgradabil)
b. upgradat placa video de la Ati 5870m la Nvidia 6990m
c. upgradat ram-ul de la 2xAdata la 4xCorsair Vengence
d. upgradat hdd-ul - de la 1xSSD la 2xSSD si pot folosi unul dintre cele 2 sloturi PCIe in care sunt placile de retea (2 bucati bridged) cu un SSD M.2
e. visul meu este sa-i adaug un LCD 1920x1200 RGB pentru ca acest model are support pentru asa ceva.
Ma rog asta e doar experienta mea personala ...
si da .. ma consider entuziast si nu mi-e rusine sa ma declar ca facand parte din target-ul acestor laptopuri, abea astept sa-mi cumpar unul cu 2x1080 SLI (MSI GT83 sau Acer-ul de mai sus cu ecran de 21")