Cred ca visul lui darkie este sa ajunga la un "laptop" cu ecran de 32"... sa fie nevoit sa mute frigiderul ca sa aibe loc. Mie monstrii aia numai economie de spatiu nu mi se pare ca fac. Da, ca sunt performante si mai upgradabile, asta nu zic nu... dar portabile? Laptopuri (cine il tine pe ala de 8Kg in poala? Cu super baterii? Pfoai. Am avut de la un client un Toshiba de 19"... undeva pe la 6-7Kg. Daca-l tineai pe ala pe picioare ti se oprea circulatia sangelui. Cu ale sale 2 placi video si Extreme-ul lui peste prajit in full load, bateria tinea maxim 30 de minute (dar era belea in idle, tinea cam jumatate dintr-un iPad Pro
). Ocupa mai mult spatiu pe birou decat 2 tastaturi, 4 mousi si un monitor. Nu am inteles principiul de a cumpara asa ceva, mai ales ca mai costa si cat vreo 2-3 calculatoare cu configuratii cel putin la fel de tari.
Eu ma oftic ca pe zona de monitoare PC, s-au tampit toti cu formatul 16:9. Acum daca vreau un "clasic" 16:10, trebuie sa platesc o avere (cam orice Dell in 2560 x 1600 costa cat vreo 5-6 Dell-uri in 1920 x 1080). Ceea ce e de-a dreptul stupid. Eu nu pot lucra in 16:9 (zici ca mi-a taiat cineva ecranul). Sa nu mai vorbim ca nu prea am vazut nimic legat de 4K dar spre 16:10. Daca dati de ceva decent (neaparat IPS cu HQ RGB), please let me know. Al meu 30" o cam ia in vrie...

. Mie monstrii aia numai economie de spatiu nu mi se pare ca fac. Da, ca sunt performante si mai upgradabile, asta nu zic nu... dar portabile? Laptopuri (cine il tine pe ala de 8Kg in poala? Cu super baterii? Pfoai. Am avut de la un client un Toshiba de 19"... undeva pe la 6-7Kg. Daca-l tineai pe ala pe picioare ti se oprea circulatia sangelui. Cu ale sale 2 placi video si Extreme-ul lui peste prajit in full load, bateria tinea maxim 30 de minute (dar era belea in idle, tinea cam jumatate dintr-un iPad Pro
). Ocupa mai mult spatiu pe birou decat 2 tastaturi, 4 mousi si un monitor. Nu am inteles principiul de a cumpara asa ceva, mai ales ca mai costa si cat vreo 2-3 calculatoare cu configuratii cel putin la fel de tari.
Reply With Quote