De vreo 10 zile am trecut si eu in tabara Thrustmaster, cu un T300 RS Alcantara + pedale T3pa, dupa ce, vreme de cativa ani, am avut un Logitech G27, inclusiv pe PS4 .(am descris in alt post cum functiona). Nu am fost tentat sa raman pe Logitech pt ca nu am vrut sa dau bani in plus pt G29, fiind 90% identic cu ce am avut.

Sunt foarte multumit de calitatea FFB-ului la noul volan si de senzatia tactila pe care o da materialul care il imbraca. Totodată imi place ca volanul are diametrul mai mare decat unul obisnuit si padelele sunt foarte bune. Singurul minus il consider pedalele, care sunt sub Logitech (G27-G29) din punct de vedere al calitatii materialelor si feedback-ului la apasare. (stiu ca exista si varianta Pro la pedalele astea, dar sunt extra )
Acum ma gandesc sa achizitionez si schimbatorul t8ha, imi lipseste schimbatul manual, caut oferte.

Ce nu am gasit pe niciun site este un changelog la fiecare versiune de firmware. Sa vedem ce se modifica la fiecare update.

Am testat pana acum doar Assetto Corsa pe PS4, nu am simtit nevoia sa mai joc si altceva, mai ales ca au bagat si Porsche pack I.

Cine mai joaca Assetto Corsa pe PS4 puteti sa dati add: cosminbadro sa ne gasim. Deocamdata e mai greu sa ne gasim online dar au promis producatorii ca rezolva problema.