Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Bucharest City Challenge 2009
-
Senior Member
1.pt trickz..ce legatura are madonna cu fia gt?
las-o man sa fie, ca e buna si aia. nu mai critica gusturile in materie de muzica atunci cand vb de curse
2. pt witchalok..si cursele astea isi au rostul lor in afara faptului ca vin cati oameni vin ( sa stii ca sunt perioade in care e full acolo, depide si ce cursa se desfasoara). atrag sponsori si multe astfel de lucruri; sa nu mai spunem de faptul ca face o reclama extraordinara romaniei si in principal Bucurestiului in randul altor tari si in randul fanilor curselor cu motor dispusi sa plateasca destul de mult.
cursele nu sunt un festival. eu zic ca merita sa suporti cateva zile de putin mai multa aglomeratie decat e deja in bucuresti si sa suporti zgomotul din timpul zilei, in caldura aia in care nu cred ca e cineva care poate din punct de vedere fizic sa doarma sau sa se relaxeze. noaptea nici nu sunt curse, asa ca nu vad marea problema.
repet: nu e vorba de pasionatii de curse de la noi, e vorba de banii pe care aceste curse ii produc, ca sa iti ofer tie un motiv pentru aceste curse, dat fiind ca nu esti pasionat.
pentru mine, daca as fi stat langa pista, nu cred ca faceam altceva decat sa imi pun un sezlong in balcon, sa iau un suc rece si sa ma bucur de spectacol.
noi nu. noi suntem tafnosi pentru 3 zile .aia e ....