Single post: Ghid de cumpărături - jocuri și DLC-uri pentru Xbox One
-
Junior Member

Originally Posted by
nina
cu sume predefinite e peste tot,amazon la fel iti da optiunea de online card ca si alte site-uri
nu inteleg de ce as cumpara tot de la ms carduri cu bani cand ei au unit store-urile.de la ms daca merge cumpar direct ce am nevoie
Pai.. În primul rand, nu înțeleg ce vrei sa zici cu unit store. Mai apoi, considerând ca nu prea mai merge sa faci cumpărături pe regiunea US (cel puțin pentru mine) pe Xbox nici cu Paypal, nici cu cardul direct, nici sa cumpăr gift carduri în mod obișnuit de pe microsoftstore.com, nici cu VPN, atunci cum mai cumpăr eu chestii de pe Xbox Store vreodată...? Singura mea opțiune rămasă e sa folosesc carduri virtuale (nu ma bag la asta, nici nu am vreo garanție ca merg) sau sa cumpăr gift carduri de pe alte site-uri. Amazon nu accepta Paypal si oricum e tot US only, nici nu știu dacă mai merg carduri non-US cu adresa de facturare din US, multe altele gen Gamestop, Target, Walmart, Best buy, etc. nicio șansă, iar pe Ebay, G2A, Kinguin, Cdkeys, etc. plătești mai mult decât valorează gift cardul.